`

Archief voor October 22, 2006

boskachel

Klik

Een jaar geleden ontdekte Wildplukker een kacheltje in het bos. In een verlaten jagershuisje stond het weg te roesten. Hij was er meteen verliefd op, al was het behoorlijk gehavend. Maar ja, het stond in het bos en was heel zwaar, en het was misschien nog van iemand…

Nu een jaar later stond het er nog. Nu moest het maar gebeuren! Met hulp van Rama en een onderstel van een kinderwagen toog hij naar het bos om het kacheltje te redden van de ondergang.
Een beetje rovers voelden we ons wel dus werd de kachel in een plastic zak verstopt en op de wagen getild. Het bos uitgehobbeld en een kleiïge akker over gereden waren we snel bij de weg en de auto. Gelukkig geen voorbijgangers.

Klik

Daarna met Rama gewandeld. Vannacht is hij gearriveerd en wat Wildplukker betreft klikt het wel. Volgens de Mayakalender van Landheer bleken we beiden Rode Draak te zijn(!?!).
Langs het stuwmeer vlak bij mijn zodenrilbank laat Rama een draak zien die hij van de zomer heeft gemaakt in het bos. We lopen het landgoed af - stroomopwaarts langs de beek Moiron - en verwonderden ons over de schoonheid van de stromende en waaiende bladeren.

Comments