`

Archief voor September, 2009

op huisjesjacht in Frankrijk 1

Na lange tijd werken nog steeds geen uitzicht op vrije tijd! Na mijn 4 weken vakantie had ik niet eens meer tijd en puf om daarvan verslag te doen op deze weblog. Ondertussen zijn Pierre du Moulin en ik druk bezig met het zoeken van een leuke lap grond met opknapper in Noord-Frankrijk. Ik ben even voor twee dagen Amsterdam ontvlucht om twee ‘objecten’ te bekijken samen met Pierre en Timmerman. Timmerman ziet het ook wel zitten om op onze toekomstige woonplek neer te dalen.

Klik voor meer

De eerste heeft een ideale ligging in de omgeving’. Pierre en ik worden al helemaal enthousiast als de weg ‘Rue du Moulin’ blijkt te heten. Een goed voorteken!
Maar dichterbij gekomen zien we dat het huis helaas gelegen is op een noordhelling, zoals we al vermoedden. Een behoorlijk steile, natte, zompige noordhelling, blijkt bij inspectie. In feite blijft er maar een strookje van 10 bij 40 meter over waar je iets kunt doen. Wel een erg leuk huis om op te knappen. Veel leemstukuitdaging!

Klik voor meer

De tweede is ideaal wat object betreft: een flinke opknapper met ruim een hectare grond. De ligging is minder: een tamelijk drukke weg achter en midden in een dorp met weinig directe wandelmogelijkheden. Jammer, maar we hoeven nog niet verder te denken want het is reeds onder bod en waarschijnlijk dus al weg.

Klik voor meer

Dus maar weer verder zoeken…

Get the Flash Player to see this player.

Comments

Secret garden

Een reeks werken met bovenstaand thema schiet nu aardig op. Deel 1 was reeds vorig jaar af. Nu heb ik deel 2 en 3 ook af. Dit in verband met een verkoop van deel 2. De serie zal uit 5 werken bestaan (voorlopig). Onderstaand deel 4 is nog in wording.

Klik voor meer

Deel 1, 2 en 3:

Klik voor meer

Comments