`

het begin…

Hier is het allemaal mee begonnen. Om een etiket op mijn vlierbessenwijnen te maken, moest ik dit voorjaar een naam verzinnen. Het werd De Wildplukker. Dit was aanleiding voor mevrouw Gerritsen om mij zo te noemen - daarvoor was ik nog een naamloze - en twee maanden later was een weblog geboren.

Voorkant wijnetiket 2005, gebotteld in 2006:

Wildplukker 2005

Achterkant wijnetiket 2005, gebotteld in 2006:

Wildplukker 2005

Zie ook de fles bij mevrouw Gerritsen >>

1 Comment »

  1. Mevrouw Gerritsen said,

    September 19, 2006 @ 13:52

    Bedankt Wildplukker voor zoveel gratis reclame. Ik verheug me op de nieuwe jaargang 2006 van de Vlierelier! Tot straks!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image