`

Club van Vier en mevrouw Gerritsen

Klik 

Vanavond was Wildplukker op bezoek bij meneer en mevrouw Gerritsen. Vogelaar en Vrouw waren er ook. Samen zijn ze de Club van Vier die driemaandelijks bijeenkomen. Ze wisselen alles uit wat het leven te bieden heeft (sex, kunst & wetenschap). Dit alles onder het genot van heerlijke gerechten en wijnen. Mevrouw Gerritsen is dan al vertrokken en werkt als kok - meestal met achterlating van voorbereide culinaire hoogstandjes -  en schuift na het middernachtelijk uur aan.

Klik

Deze keer echter was Mevrouw Gerritsen er wegens werkeloosheid de hele avond bij. Zij houdt zich tegenwoordig bezig met de online prijsvragenindustrie op haar weblog.
Terwijl ze voor ons kookt bespreken we onze plannen en ook mevrouw Gerritsen broedt een ei uit: een traiterie met eigen keuken en exclusieve produkten. Wildplukker wordt enthousiast en bedenkt een hele Wildplukkerlijn.

Wildplukker binnenkort in de Winkel?

2 Comments »

  1. plasticpeter said,

    September 24, 2006 @ 19:48

    http://www.mevrouwgerritsen.nl/wp-content/uploads/hetwildewerken.jpg

  2. plasticpeter said,

    September 24, 2006 @ 19:49

    het wilde werken

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image