`

Doei roos ik zal je missen - finale

Klik

Vandaag was eindelijk de presentatie van Doei roos ik zal je missen. Vanochtend kreeg ik mijn nieuwe fototoestel binnen (10.1m pizels, 1600 asa) en ik kon gelijk aan de slag want ik was door de Nieuwe Ooster gevraagd om het in beeld te verslaan. Doei roos ik zal je missengaat over afscheid nemen: van je hamster die dood is,je oma die overleden is,je gameboy die kapotgegaan is of het haar wat je hebt achtergelaten bij de kapper.
Hieronder een gedicht dat er niet in gekomen is over afscheid van jesokken.

Sokken
Dag sok
Ik ga slapen

Dag mooie witte sok
Ik haal mijn voet uit jou

Dag mooie witte sok
Je stinkt

Dag mooie witte zweetsok
Je bent zwart geworden

Je gaat nu in de was


Hanif (11 jaar)

Meer over het projecten enkelegedichten zijn te lezen op de website van Wilgenman. Klik aldaar op Verborgen stenen.

Klik

Het boek - uitgegeven door Uitgeverij De Verbeelding - is vanaf nu te koop via de boekhandel voor 15,.
U kunt het ook hier ook online bestellen via reacties. Er komt dan wel 2,50 portokosten bij.

Klik

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image