`

moza´ektrap 1

Deze vakantie op Domain de Moiron ben ik bezig met het mozaïeken van een trap. Ik heb mijn oude tegelverzameling meegenomen en dat moet net voldoende zijn voor de hele trap. Ik pas de kleurverhoudingen enigszins aan op de voorraden die ik van iedere kleur heb. Het patroon heb ik afgeleid van mijn eigen keukenvloer die ik jaren geleden heb gelegd.

pas de click

Ik ga al snel aan de slag maar in deze kou hou ik het niet langer uit dan een paar uur achter elkaar. In die twee uurtjes kan ik amper een tree doen want het knippen kost ook veel tijd. Met het gepuzzel er bij doe ik hooguit drie treetjes per dag als ik doorwerk.

Klik voor meer

Voor het tussenplateau ontwerp ik een zonnetje die in het midden een extra accent geeft. Het werk vordert gestaag al zal ik het waarschijnlijk niet afkrijgen voor het einde van mijn verblijf. Met deze feestelijke dagen is er te veel afleiding en er moet tenslotte ook gewandeld worden…

Klik voor meer

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image