`

Wilgenman gaat barbecuen

Behalve struinen in het wild is Wildplukker ook af en toe stadsnomade en gaat hij graag naar de rand van de stad waar het leven opeens ruige dimensies krijgt.

Met Wilgenman die op zoek was naar een rooster voor een zelf te bouwen barbecue toog Wildplukker naar de schroothandel op het einde van het Zeeburgerpad. Wat je daar aantreft! Koperen ketels (om destilleerketels van te bouwen), containers vol potten en pannen, koperen kranen, dakgoten… Én ruige mannen met woeste blikken die met magneetkranen zwieren en met brandende lasapparaten om zich heen maaien. Een man met een gevaarlijk ingedeukt gezicht kwam op hen af maar bleek heel vriendelijk … gelukkig … het wegwerken van 90 kilo organisch materiaal in de vorm van een wildplukker moet hier ook geen probleem zijn!
Alles is er per kilo te koop.

Daartussen baanden Wilgenman en Wildplukker zich een weg - de kranen gevaarlijk ontwijkend - en Wilgenman ging op zoek naar zijn rooster…

KLIK VOOR MEER

WIldplukker vond nog een intacte ouderwetse zinken gemeentelijke vuilnisemmer… voor 4 euro …

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image