`

wildkieken

KLIK 

Na vanochtend al een fotosessie met Wilgenman gedaan te hebben, kreeg Wildplukker de geest en repte zich de bossen van ’s Graveland in… om daar eens lekker te wildkieken en gelijk te kijken of de regenbuien van afgelopen weken al wat paddenstoelen hebben doen opkomen. (Hij is vanaf dit jaar karteerder voor Natuurmonumenten, maar daarover een andere keer) Dit was wat betreft verse paddo’s nauwelijks het geval: enkele cantharellen, stinkzwammen en russula’s. En met enkele bedoelt hij ook enkele, alles bij elkaar 8 vruchtlichamen. Niet getreurd, de zon scheen en haar stralen speelden heerlijk door het lover…

KLIK VOOR MEER

2 Comments »

 1. Mevrouw Gerritsen said,

  June 28, 2006 @ 22:37

  dat klinkt zeer relaxed. gelukkig gaan wij maandag ook op vakantie

 2. Wildplukker said,

  June 29, 2006 @ 00:01

  Het wildkieken was inderdaad relaxed en heeft mooie foto’s opgeleverd.
  Lekker op vakantie zeg! Met het citroentje zeker!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image