`

receptie in het bos

Klik

Om de vlechtcreatie in te wijden, heeft Wildplukker de aanwezigen op het landgoed uitgenodigd voor een officiële opening. De heer des huizes mag het lintje van Klimop doorknippen onder het genot van Champagne uit de streek en versgemaakte vlierbloesemsap. Moge hij het lang volhouden! Hopelijk zo’n tien jaar. Daarna zal de omringende klimop de bank mogelijk overgroeit hebben en het geheel nog eens twintig jaar overeind houden!

Klik

Na de receptie gaan we met dezelfde groep naar Langres, een oude vestingstad op een heuvel. Onheilspelende koppen keken ons vanaf een balkonornament aan en een hond achter een deur laat ons schrikken. We lopen verder en worden overvallen door een onweersbui. Snel rennen naar het restaurant waar we onszelf tracteren op een pizza.

Klik

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image