`

lavendelmunt

Ik heb na vorig bericht gelijk maar een lekker ijsje gemaakt. Dit recept is eigenlijk niet voor vroeg op de dag maar ach…
Het is heel simpel: citroensorbetijs (van Albert Heijn) met een scheut wodka en dunne reepjes of gesnipperde munt. Om het echt lekker te maken gebruik ik verse munt van mijn balkon. Deze keer heb ik de lavendelmunt genomen die lekker kruidig smaakt.

KLIK VOOR MEER

2 Comments »

 1. Mevrouw Gerritsen said,

  June 30, 2006 @ 19:05

  zo, Wildplukker, je bent weer lekker in de weer. Jij hebt zeker vakantie. Pas wel op voor de grote broeitermiet!

 2. Wildplukker said,

  July 1, 2006 @ 23:59

  De grote broeitermiet, tsja tsja, mevrouw gerritsen spreekt in raadselen of is wildplukker bevangen door de hitte en mist hij iets. Als ik de tropenkoldermier tegenkom zal ik er met een boog omheen gaan.

  Anyway, ik heb nu pas vakantie en juist heel hard gewerkt. Maar af en toe duik ik even achter de PC vandaan en ga wat anders doen - graai wat in een pot met aarde - om een beetje de gaarheid te verdrijven.

  Nog twee dagen en de beurt is aan jullie, hoe moet het dan met mevrouw gerritsen? Doet zij verslag vanuit het buitenland?

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image