`

get ces53

Klik

Ooit - op een blauwe maandag begin jaren tachtig - was Wildplukker graffitikunstenaar. Omdat hij er snel achterkwam dat spuitbussen toen de ozonlaag aantastten, hield hij er weer mee op. Toch houdt hij bij vlagen bij wat er anno nu gebeurt.

Klik

Onder de Zeeburgerbrug… dat is dé plek voor graffiti in Amsterdam. Regelmatig komen hier de topartists zoals SNO, CES53 en GET zonder echt lastig gevallen te worden hun ding doen: het is één van onze Graffiti Hall of Fame’s.

Klik

Ik heb hier toch al niet te klagen want vlak bij mij in de buurt is de Polderweg. Rond de bouwput die het nu is, staat zo’n 300 meter houten wand. Hier is het vrij kliederen. Vorige week maakte ik deze foto’s van o.a. ALIEN.

Klik

Klik

1 Comment »

  1. Plasticpeter said,

    July 2, 2007 @ 21:00

    Yo WP! Werkt vet met die spamfilter! Toch jammer dat je nu geen gratis corned beef meer in de bus krijgt…
    :)

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image