`

haven van Beyrouth

Klik

Het Waterloopbos is iedere keer weer een fascinerende plek om aan te doen. Met de WMOIJ deden we deze keer o.a. de haven van Beyrouth aan. Tussen de havenkades en pieren zoeken we naar paddenstoelen. We vinden veel leuke dingen zoals deze prachtige en zeldzame Paarse galgordijnzwam (Cortinarius croceocoeruleus). De smaak is van bittere gal en onmiskenbaar.

Klik

En wat is dit?

Klik

Het is het tuutje van de Grote aardster (Geastrum pectinatum). De soortenlijst stijgt ondertussen al snel naar de honderd maar ik laat me niet helemaal afleiden van alle andere leuke dingen om me heen.

Klik

Ik struin verder. Door de felle zon onstaat er overal een druk spel van schaduwen op het water. Gecombineerd met alle texturen in dit landschap onstaan fascinerende beelden.

Klik

Klik

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image