`

logo Nederlandse Mycologische Vereniging

Deze week heb ik eindelijk het logo van de Nederlandse Mycologische Vereniging tot een voleinding kunnen brengen. 2008 is het honderjarig jubileumjaar en op het eerste nummer van Coolia, het lijfblad van de NMV, moet toch echt het nieuwe logo komen. Dus werden er snel knopen doorgehakt.

Het ontwerproces had namelijk nogal wat voeten in de aarde: Jan en alleman bemoeide zich ermee. Zie dan nog maar eens iedereen tevreden te stellen, zowel de “conservatieven” als de “modernisten”: daar dit de mensheid nu eenmaal vaker splitst is het maar goed dat ik er tussenin zit…

Ook een aantal variabelen voor verschillende toepassingen waren gewenst. Boven voor bijvoorbeeld een sticker, onder voor een briefhoofd.

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image