`

retraitehuisje 2: ‘Wijngaardslak’

Klik voor meer

Eergisteren heb ik een eerst serieus begin gemaakt met het retraitehuisje “De Wijngaardslak”, het huisje naar eigen ontwerp dat ik reeds een aantal maanden geleden heb ontworpen.
De palen die de basis vormen voor het vlechtwerk lagen er al. Deze zijn reeds door Moctezuma en Coon gezaagd. Een drietal extra palen heb ik zelf gezaagd uit twee mooie rechte bomen.

Klik voor meer

De eerste dag was ik alleen maar bezig om de hut uit zetten, de tweede dag om gaten te boren voor de palen, het verzamelen van wat eerste vlechtstakenen en het leggen van een brug over de beek. Dit laatste om met een kruiwagen bij de plek te kunnen komen en om staken aan te kunnen voeren vanaf de westzijde.

Nu de eerste palen er in staan krijg ik een idee…

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image