`

tafelpoten en steunpalen

Klik voor meer

Tijdens de vrije zondagswandeling kijk ik overal uit naar gekke vormen. Met het huisje in het achterhoofd valt mijn blik regelmatig op potentiële tafelpoten, steunpilaren en onderdelen van kasten, stoelen etc …

Klik voor meer

Deze zijn te mooi om om te zagen…

Klik voor meer

Het valt me ook op dat veel beuken opvallende gestreepte sokken aan hebben…

Klik voor meer

Ook deze dag blijft koud en grijs. Tenslotte begint het te hagelen en te onweren.†Ik word het beu en ga weer terug.

1 Comment »

  1. elsje said,

    April 20, 2008 @ 19:08

    hoi Maurice,
    vanaf de computer bij Pieter in Goor laat ik je weten dat ik je tekeningen van het retraitehuisje hardstikke mooi vind en je praktische vormgeving toejuich. Ik kijk voor het eerst op je weblog rond en vind je kunstwerken en teksten heel inspirerend. Leuk om ongeveer te weten welk stukje beek en welke boomstam in welke hoek van het meer je bedoelt. Hoop dat je er lekker weer bij hebt (gehad), zondag rust? Hier is het lekker: 16 gr. Ik kom eind juni ruim twee maanden en hoop je dan nog uitgebreid aan het werk te zien. Veel succes en groeten voor je medebewoners,

    Elsje

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image