`

pasta met Pinksterbloemen

Wie weet dat Pinksterbloemen eetbaar zijn? Weinigen gelukkig want bij ons zijn ze beschermd. Hier in de vallei staan ze overvloedig en ze smaken lekker pittig. Beetje waterkersachtig.

Het is weer een vrije dag voor Timerman en mij en we zijn een lange struintocht wezen maken. We hebben ons afgemeld voor de gezamenlijke maaltijd en we zien wel. Dus plukken we in een overdadig met Pinksterbloemen bezaaid veld een flink portie voor een pastamaaltijd.

Klik voor meer

Lekker op mijn kacheltje gemaak en bereid met een saus van alleen olijfolie, wat zoete schapenkaas en salami.

Klik voor meer

2 Reacties »

  1. boomgeest said,

    juli 14, 2009 @ 03:18

    Hoe zit het eigenlijk met het risico dat je met de pinksterbloem ook parasieten opeet die de vos achtergelaten heeft?

  2. Wildplukker said,

    juli 14, 2009 @ 11:40

    Dat risico is klein… verder heb ik zelf meer de instelling ‘als je daar rekening mee moet houden kan niets meer’, maar dat moet iedereen voor zichzelf uit maken natuurlijk.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image