`

wilde zwijnen

Tijdens een middagwandeling heeft Wildplukker een bospad ontdekt waar over de gehele lengte grote hoeveelheden maïs gestrooid is. Door jagers… de boswachter…? We hebben geen idee.

Wel een idee is om hier eens ’s avonds rond te kijken wat erop af komt. Samen met Timmerman, Pierre en andere medevrijwilligster Pimpernel klommen we de heuvel op en slopen naar de ingang van het bospad. We staken onze hoofden om de hoek en… het was direct raak! Een hele kolonne stond op het pad zich goed te doen aan de maïs. Pas na tien minten hadden ze ons door maar bleven wat ongeorganiseerd heen en weer rennen over het pad. Uiteindelijk telden we er ongeveer twaalf dertien.

Get the Flash Player to see this player.

2 Comments »

 1. Margrietgeniet said,

  August 23, 2008 @ 13:21

  goh…ik ben nu eens even door wat van je archieven gegaan en ik heb me geweldig vermaakt. Leuk, dat retraitehuisje. Knap om die constructie zo mooi en stevig te krijgen. Geweldig wat je daar allemaal aan je voorbij ziet trekken en die sculpturen van die inktzwammen zijn fabuleus. Ik ben maar zo brutaal om je bij mijn links te plaatsen, want ik wil graag eens vaker komen kijken. Als je dat liever niet hebt, laat het me dan even weten, dan haal ik hem weer weg

 2. Wildplukker said,

  August 23, 2008 @ 14:55

  Bedankt Margriet voor je reaktie!
  Ga gerust je gang hoor!Ik hoop dat je in de toekomst vaker op bezoek komt!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image