`

overvloedgolf

Klik voor meer

Gedurende de afgelopen twee weken blijkt het bospad met de maïs een mekka te zijn voor wildspotten. Werkelijk kúddes zwijnen bestaande uit ruim dertig exemplaren met tientallen jongen zijn aan onze ogen voorbijgetrokken. Reeën, dassen, ze blijken allemaal verzot te zijn op wegrottende naar zuurdesem ruikende plakkaten maïspulp.

Get the Flash Player to see this player.

Dan begint het opeens te regenen – te stortegenen –, rivieren van water storten zich de heuvel af. De maïspap wordt maïssoep en stroomt mee. Daarna is het over en uit… maïs weg, wild weg… al het wild is weer vertrokken op zoek naar voedsel… zoals het hoort!
We zijn drijfnat en druipen ook af, de vallei in waar een lekkere borrel op ons wacht. Pierre maakt er lekkere chocolademelk bij. We gooien er een flinke scheut Amaretto in.

Klik voor meer

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image