`

retraitehuisje 16: toilet

Ook de toilet moet aangepakt worden en na wat uitpuzzelen weet ik ongeveer hoe het moet gaan worden. Ook hier wil ik voor de zitting de latjes gebruiken. Maar dat is van latere zorg… misschien pas in oktober, ik moet mijn dagen nu gaan plannen want morgen komt mijn zus en zwager op bezoek en heb ik 5 dagen vrij.

Klik voor meer

De toilet zelf bestaat uit een emmer waar of zand of zaagsel in komt - in dat geval komt er een afvoergaatje in de emmer met een slangetje onder de grond die het vocht afvoert - óf er komt een afbreekbare zak in die er in zijn geheel uitgehaald kan worden. De toiletbak vlecht ik als het ware om de emmer heen me deze keer Bosrank als vlechtmateriaal omdat dit lekker soepel is en zich als touw laat vlechten.

Klik voor meer

1 Comment »

  1. Margrietgeniet said,

    September 4, 2008 @ 10:46

    ik heb weer een aantal logjes tegelijk bekeken en ik moet zeggen, dat ik het er steeds spectaculairder uit vind zien. ik krijg er steeds meer het adam en eva gevoel bij, die die eikeltjesthee zitten te drinken op dat leuke bankje.
    het is absoluut niet mijn (woon)wereld, maar ik bewonder je mateloos en ik denk dat je er hartstikke trots op mag zijn

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image