`

korfbank in goede staat

Zus en zwager blijven nog langer dan gepland maar ik moet weer gewoon aan het werk. Wel leuk dat ze nu mijn Korfbank en andere projecten eens gezien hebben. De korfbank staat er nog goed bij en is inmiddels ruim een jaar oud. Ik maakte hem in mei vorig jaar.

Klik voor meer

En zo stond de bank erbij toen ik hier was afgelopen kerst. Wel even een ander gezicht.

Klik voor meer

Ik heb de achter- cq buitenkant vorige maand bekleed met klimopstekken in de hoop dat deze aanslaan. Het idee is dat ze op den duur de bank overgroeien en tenslotte het geheel levend bij elkaar houden wanneer de bank zelf begint te vervallen. De stekken heb ik van boomstammen gehaald en ze zijn tot 5 meter lang. Ik kon ze ruim over de korf draperen.

Klik voor meer

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image