`

NMV 100 jaar jubileum bezegeld

Vandaag heeft TNT een postzegelvelletje uitgebracht ter ere van het 100-jarig bestaan van de NMV (Nederlandse Mycologische Vereniging). Het is fijn dat onze vereniging nu gezien wordt bij een breder publiek. Telt de vogelbescherming ruim 100.000 leden, Natuurmonumenten 900.000, wij moet het stellen met slechts 750 leden. Grutto’s, IJsvogels, Kievitsbloemen en Wespenorchissen zijn goed beschermd (gelukkig), alle paddenstoelen zijn volstrekt vogelvrij.

Klik voor meer

Maar daar komt (hoop ik) snel verandering in want de NMV viert feest dit jaar en doet dit eerst met de Landelijke excursiedag a.s. zaterdag!

Daarna komt nog de klapper; een groot Paddenstoelenevenement op 18 en 19 oktober in de buurt van Ede. Behalve de affiche maakte ik recent nog de flyer voor deze evenementen:

Klik voor meer

Ik zou zeggen: komt allen!
Of wordt gewoon lid, dan krijgt u ook nog vier keer per jaar het kleuren-tijdschrift Coolia kado, vol met leuke, nuttige en diepgravende paddenstoeleninformatie, en steunt u bovendien ons werk. Meer informatie: http://www.mycologen.nl/.

2 Comments »

 1. klaprooske said,

  October 3, 2008 @ 06:20

  goeiemorgen wildplukker,

  wat een leuke weblog heb je met heel leerzame dingen erop,
  je mag mij noteren als vaste bezoeker van je log da’s ook al een begin hé:-)
  groetjes
  klaproos

 2. Wildplukker said,

  October 5, 2008 @ 11:01

  welkom!
  en ik zal mijn best blijven doen…

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image