`

te Droog Design

Vorige maand viel het me al op bij het hoofdkantoor van Ahold aan de Piet Heinkade: bomen in een winkelwagentje oftewel ‘Moving forest’ van NL Architects. Een project in opdracht van Droog Design.

Het gebrek aan groen in de stedelijke omgeving wordt hier gecompenseerd met een parkje dat zelf ingericht kan worden. De verrijdbare winkelwagentjes waarin bomen staan kunnen naar eigen inzicht gegroepeerd worden. Elke dag een ander bos. Aldus de omschrijving.

Ik sprak een kunststudent aan die als baantje had om hier te babysitten en hij verzekerde me dat ze genoeg water kregen, al hing het blad van de kersen er al slap bij. Toch wel een leuk prikkelend kunstproject, al maakte ik mij zorgen om het welzijn van deze levenswaar.

Klik voor meer

Nu drie weken later staan de bomen er inderdaad enigszins treurig bij. Het is nu echt Droog Design! We zullen het maar op de herfst houden…

Klik voor meer

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image