`

de ru´ne van Wolf 2

Klik voor meer

Vandaag waren Timmerman en ik voor de tweede maal bij de ruïne van Wolf. Deze keer had Wildplukker zich voorgenomen om mooie foto’s te maken van alles. De vorige keer was hij zo onder de indruk dat hij dit vergeten was. Zie ook De ruïne van Wolf 1 >>.

Zonder dat we er erg in hadden reden we de D460 naar het zuiden terwijl we naar het noorden hadden gemoeten en kwamen we hier pas na 30 kilometer achter. We waren al laat vertrokken dus moesten we voortmaken om nog iets bij daglicht te kunnen zien en doen.
Uiteindelijk om 15.00 aldaar maar de heer des huizes ligt ziek in zijn gecamoufleerde caravan. Wildplukker kon wederom geen foto’s maken van Wolf’s ambachtelijke interieur. Bovendien is het weer donker en de plek nog meer. Dan maar wat kiekjes van het exterieur…

Klik voor meer

… en nog even snel het oventje bekijken dat Wolf zelf geboetseerd heeft van leem…

Klik voor meer

We maken nog een wandelingetje en dan is het al donker.
Ik moet gauw nog een keer op fotosessie…

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image