`

Slingerbank voor Nieuw Rotsoord 1

Alweer mijn derde betaalde landschapsopdracht: een vlechtbank bij de vijver in Nieuw Rotsoord. De initiatiefneemster en leidster van Nieuw Rotsoord had op deze weblog mijn Korfbank gezien en wilde zoiets ook. Er is nog een budgetje voor en ik kan dus eind februari beginnen. Afgesproken is dat ik werk met materiaal dat vrijwilligers aanleveren van een jaarlijkse wilgenknotdag.

Klik voor meer

Het ontwerp is geïnspireerd op het middeleeuwse zodenbankprincipe en slingert om een grote notenboom heen. We besluiten om de vorm met de rand van de vijver mee te laten slingeren waardoor mijn oorspronkelijke S-vormige ontwerp gespiegeld wordt.

1 Comment »

  1. Pieter said,

    November 29, 2011 @ 21:48

    Beste Wildplukker!

    al Goochelend kwam ik jouw blog tegen, heel inspirerend. En zo lees ik nu over je slingerbank. Met regelmaat zit ik op je bank, samen met een patiŽnt van mijn werk. Even weg van de gekte van WA-huis, wat naar de kippen kijken en van de noten snoepen.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image