`

Wijngaardslak 9: extra klusjes

Na een tip van Moctezuma om een extra houtopslag te maken besluit ik dit ook van takken in elkaar te zetten. Hierin kan alvast drie kuub hout drogen.

Klik voor meer

In mijn vrije week is het leuk wat klusjes te doen die niet echt moeten maar wel welkom zijn. Ook de houtrilbank heb ik afgemaakt. Deze was min of meer door een constructiezwakte en door de ruwheid van wat lokale jongeren in verval geraakt. Het was mijn eerste grote bank en ik ben inmiddels wat wijzer geworden. Deze staat nu als een huis.

Klik voor meer

Ook de vuurplaats krijgt een oppepper. Dit was al een experiment. Nu heb ik hem wederom experimenteel gemaakt met een mengsel van leem, zand en cement. Ik weet niet of het kan maar ik wil het toch uitproberen. Op hoop van zegen dus maar.

Klik voor meer

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image