`

Wijngaardslak 10 - grote schoonmaak

Voor dat ik weer terug naar Nederland ga a.s. zondag ruim ik nog even alles op, rond en in het huisje. Dan kan ik ook nog wat foto’s maken. Ook maak ik de luikjes nog even af met een mooiere geschuurde sluitpin van Klimoptak. Ik zet ze ook samen met de steunpalen in de lijnolie zodat het hout wat dieper glanst.

Klik voor meer

Het plafond wordt bedekt met jute. Dit stuur ik na vanuit Nederland en dat is een mooi klusje voor opvangjongere J. binnenkort. Deze heeft ook al geholpen met de eerste houtvooraad van de hut. Hij is klaar voor verhuur

Klik voor meer

5 Comments »

 1. marjanne said,

  May 23, 2009 @ 16:17

  Hoi, Jan heeft me je site laten ontdekken, harstikke mooi en interessant!
  groetjes uit Boufflers!

 2. Wildplukker said,

  May 27, 2009 @ 10:32

  Alles goed daar? Ik zou graag weer ens komen kijken daar…

 3. marjanne said,

  May 30, 2009 @ 08:18

  prima hier, alles is groen en dichtgegroeid. Je bent van harte welkom!!

 4. vlijtige liza said,

  June 4, 2009 @ 19:37

  Prachtig, die sluitpin!

 5. Wildplukker said,

  June 7, 2009 @ 10:55

  Dank je wel! En eigenlijk heel simpel en snel gemaakt…

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image