`

klimrek van wilg

Klik voor meer

Mandarijn heeft me gevraagd om een klimrek te maken voor de Kamperfoelie. In het vervolg op de rekjes van wilgentenen maak ik ook nu weer een wilgenrek, deze keer met een boog boven het raam zodat de Kamper zijn foelie lekker boven de ramen kan uitstrekken.

Klik voor meer

Ondertussen nemen de kippen een stofbad.

Klik voor meer

2 Comments »

 1. Marlèna said,

  July 29, 2009 @ 10:34

  Hoi wildplukker, kwam je ontzettend mooie weblog tegen. Ik kan ontzettend gelukkig zijn in de natuur en hou me onder andere bezig met het aanleggen van een natuur- en diervriendelijke tuin. Vraagje: welk ras kipjes zijn die kipjes? Ik heb een kippentik en wil nog nieuwe kipjes kopen.
  Wanneer het weer eens slecht weer is en ik heb weer meer tijd om te lezen wil ik dolgraag je weblog uitgebreid lezen. Zag ook al heerlijke recepten,

 2. Wildplukker said,

  August 6, 2009 @ 12:07

  Hoi Marlèna. Ik kan niet op de naam van het ras komen… ik vraag het nog.
  Veel succes met je B&B!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image