`

Groene Tenen

Klik voor meer

Mijn camera heeft het drie weken geleden na drie jaar trouwe dienst begeven. Het zoom- en scherpstelmechanisme is door het vele gebruik versleten en klinkt als een gehaktmolen. Opeens ben ik gehandicapt. Ik bestel snel een nieuwe maar het duurt en duurt maar voor deze komt.

Gelukkig heb ik tijd genoeg om me op mijn nieuwe website te storten: Groene Tenen. Het is de nieuwe webstek voor mijn landschapsobjecten en tuinontwerpen. Alhoewel ik hem later nog officieel wil lanceren… de al bijna definitieve versie staat reeds online: www.groenetenen.nl.

Dan eindeljk is de camera binnen…

Dus met een gerust hart nu eerst lekker drie weken op vakantie naar Frankrijk waar ik onthaald wordt door mijn opdrachtgevers van de Noorderparkkamer!

Vakantiegroet aan iedereen!

3 Comments »

 1. Josephine said,

  August 25, 2009 @ 09:26

  landschapsarchitect - what a great work to do!
  I love your blog :-)

 2. boomgeest said,

  September 26, 2009 @ 12:18

  Lang niet meer geblogd. Alles in orde?

 3. Wildplukker said,

  September 26, 2009 @ 13:38

  Dank je boomgeest voor de zorgen.
  Ik ben na mijn vakantiemaand al ruim een maand bezig met computerwerk en dan ook nog eens bijna zeven dagen per week . Dan ook nog eens bloggen op de PC….nee.
  Maar toevallig ben ik net bezig met een paar stukjes…

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image