`

de tuin van Bloem 1

Bloem en Carloman van de NoorderParkKamer hebben mij gevraagd om hun tuin te herinrichten. Ze hebben drie kinderen en bewonen een eensgezinswoning in Amsterdam Noord. De tuin is zoals meestal een lange rechthoek. In dit geval best groot want de tuin is 8m breed en 16m diep. Van wat resten wilgentenen die over waren van de pluktuin bij de NPK heb ik vorig jaar al een zand- en waterbak gevlochten dus die moet in het ontwerp meegenomen worden.

Meer natuur, meer gelaagdheid en veel hutjes en speelplekken is mijn insteek en om een goed beeld te krijgen ga ik schetsen met klei. Hiermee kunnen de opdrachtgevers - incl. de drie kinderen - meteen in 3D zien wat de bedoeling is, i.p.v. het moeten begrijpen van een abstrakte tekening.

Klik voor meer

Uiteindelijk is iedereen akkoord mits de konijnenburcht een wat bescheidener rol krijgt. Ik maak nu een definitief ontwerp…

Klik voor meer

… en wat schetsen. Ik krijg er zin in!

Klik voor meer

En nu maar wachten tot het gaat dooien.

1 Comment »

  1. plasticpeter said,

    January 6, 2010 @ 20:55

    Dit ziet er geweldig uit! Zo.n tuin wil toch iedereen!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image