`

puf puf

KLIK VOOR MEER 

Vandaag alleen maar gezweten en gezweten. Vanochtend heb ik kisten champagneflessen, weckpotten, jampotten en likeurflessen ingeladen bij Van Gelder, en ook nog even wat taartvormen gehaald bij Duikelman. Vanmiddag een bijeenkomst van arkenbouwers op IJburg bijgewoond: eerst in een zweterig bezoekerscentrum naar een duffe powerpointpresentatie gekeken - wel nuttig overigens - en daarna gewandeld langs de zinderende hoofdweg naar een locatie midden op de zandvlakte. Dat was de limit … snel weg wezen!
Op een veldje op de terugweg trof ik nog wilde rucola aan. Ik nam een flinke pluk en liet het mij smaken: bijzonder notig van geur en heel peperig van smaak!

KLIK VOOR MEER 

Maar gelukkig - bij thuiskomst in verse droge kleren gestoken - kon ik vanavond uitwaaien bij mijn zuster op haar dakterras aan de Zaan. In de schaduw kijkend naar wat er voorbijvaart…

KLIK VOOR MEER 

1 Comment »

  1. Plasticpeter said,

    July 22, 2006 @ 00:15

    Hier (Fécamp) is het ook zweten in de reten en waar niet al., maar wel erg moohooi. Helaas gaan we morgen weer naar Amsterdam, waar we de hitte niet hoeven te missen gelooof ik. Tot snel, uw plastieken dienaar.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image