`

De tuin van Bloem 2: het begin

Ook de tuin van Bloem en Carloman wordt nu aangepakt. Het ontwerp was al in januari klaar dus is het fijn om eindelijk aan de slag te gaan.

Als de wilgentenen worden afgeleverd ligt opeens de hele tuin vol. Bloem - die dezelfde dag jarig is - schrikt van de hoeveelheid… de hele tuin is opeens weg.

Klik voor meer

Het eerst pak ik de hoek aan waar de bank komt. Ik zet de staken en ook een aantal dikke stammetjes van bomen die ik met Carlomans zelf in Spoorzicht gezaagd heb. Hier komt namelijk een gat in de schutting waar de kinderen doorheen kunnen, naar een nog te maken hut in het gemeenteplantsoen. De stammen vormen straks een tunnel waarop de barbecue komt.

Klik voor meer

De bank gaat doorlopen in een plantenbak die door de tuin slingert langs de zandbak. In de plantenbakken komen nog een enkele plantentorens waarvan één naast de bank. Na ruim een week wisselend werken is de bank klaar en staat ook de eerste toren.

Klik voor meer

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image