`

op huisjesjacht 5

Klik voor meer

Pierre du Moulin heeft sinds enkele maanden zijn zinnen gezet op een mooi maar duur stukje land met een ruïne en een schuur. De 1,7 hectare met grote vijver en de landelijke ligging in de Franse Ardennen maken het een zeer aantrekkelijke stek. Wanneer Pierre het extra benodigde geld binnenkort waarschijnlijk weet te regelen, reist hij af om het object te bekijken. Na de enthousiaste verhalen en de foto’s is ook Wildplukker overtuigd… daar kan niets mis mee zijn! Hij mailt de makelaar en doet ongezien een eerste bod.

Klik voor meer

Vandaag - een week later - reist Wildplukker ook af om het met eigen ogen te zien. Het is immers vreemd om iets ongezien te gaan kopen. Het stelt niet teleur, het is het mooiste paradijsje dat men kan wensen!

Een impressie van het terrein…

Get the Flash Player to see this player.

1 Comment »

 1. FransBlond said,

  February 6, 2011 @ 04:04

  Hi Wildplukker, via RP kom ik op je Weblog, leuk!!

  Is het niet heerlijk in Frankrijk? De rust. Geen files. De natuur!! Ik woon sinds november 2009 in het midden van Frankrijk, zo’n 300 km onder Parijs ….

  Warme groet,
  Karin

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image