`

vaste tuin

KLIK VOOR MEER

Naast het akkertje hebben we ook nog een vaste moestuin. Beiden bevinden zich op het moestuinencomplex van Den Hoorn. Mandarijntje heeft zelf geen tuin aan huis en dus hebben we de vaste tuin als een lekkere zittuin ingericht met bloemen, kruiden, fruitbomen en wat groenten. Net als de akker is het 200 m2 groot. We hadden beiden weinig tot geen ervaring met tuinieren dus het is experimenteren geblazen.
Is Wildplukker voortvarend bezig geweest met de aanleg, het onderhoud schiet er erg bij in. De tuin is dan ook volledig overwoekerd. De komende vakantie gaat hij weer een poging wagen om het op orde te krijgen … al is het er evengoed wel erg mooi.

2 Comments »

  1. Mevrouw Gerritsen said,

    July 24, 2006 @ 21:08

    Droogt het niet een beetje uit, Wildplukker. Of kunnen jullie wel sproeien?

  2. Wildplukker said,

    July 25, 2006 @ 00:05

    Verbazingwekkend genoeg nog niet alhoewel de eerste signalen van verdroging zich nu wel tonen. De tuinbonen stonden er zielig bij.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image