`

winterkleuren

Kleurrijke gasten rond mijn vogelvoederplek fleuren de sombere dagen op…

…en eten in twee weken al mijn vetbollen op. Noodgedwongen maak ik een zonnepitvoederfles.

2 Comments »

 1. Andrea said,

  December 29, 2011 @ 23:12

  Wat een super leuke website, tip van Violet.
  Veel plezier met oudjaar en tot in het nieuwe jaar.

  groetjes,
  Andrea

 2. Carl Rymenams said,

  January 27, 2012 @ 11:15

  Hoi Wildplukker!

  Ik kwam op je website terecht met de zoekterm “flexibele dakgoot”… je blog was niet meteen waar ik naar opzoek was, maar ik geraakte meteen in de ban van je foto’s die ik zag van het retraitehuisje…
  Wij zijn in het Belgenland met gelijkaardige dingen bezig (neem gerust een kijkje op www.Hamadryad.be). Ik vroeg me af hoe het ondertussen gesteld is met het huisje? Heeft het al wat regen kunnen doorstaan?

  Kan ik je ergens contacteren via mail?

  Groetjes,
  Carl
  (Carl@rymenams.be)

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image