`

De natuur behagen kan vanaf nu

Na er lang met hart en ziel aan gewerkt te hebben - en met veel hulp van Strootje - is mijn boek ‘De natuur behagen’ verschenen!

OVER DE INHOUD:

Ik geef het uit in eigen beheer en heb me ook maar als uitgever bij de Kamer van Koophandel laten inschrijven. Wildplukker Boeken is geboren!
Dat roept verwachtingen op wellicht dus ik ben reeds bezig met een tweede titel, maar daarover later meer.

Ook Pierre du Moulin heeft me geholpen want een boek schrijven is niet makkelijk als je het nog nooit eerder gedaan hebt. Met de fotografie, illustratie en vormgeving had ik minder moeite dan normaal want ik was nu mijn eigen klant. Da’s ook wel eens heel fijn.
Het combineren van de verschillende disciplines tot het maken van een boek is erg leuk om te doen. Ik heb wat eigen kunst verwerkt en heb zelfs uit enthousiasme een eigen lettertype ontworpen dat ik voor initialen heb gebruikt:

De natuur behagen
Paperback, 140 blz. - 21×15cm
met ruim 150 kleurenafbeeldingen
17,50 (verzendkosten 4,50)
ISBN 978-94-92448-00-2

BESTELLEN:
22,00 (17,50 plus 4,50 verzendkosten)
op
NL02 RABO 0318 0427 46
tnv. M.N. van der Molen, te Amsterdam
O.v.v. Natuur Behagen en je naam en adres

1 Comment

 1. Machteld Klees said,

  May 29, 2017 @ 11:28

  Beste Wildplukker,

  Ik ben van plan om in de nieuwsbrief van Springzaad een verwijzing naar je boek op te nemen. Daar hoort een plaatje bij. Daarom graag een pdf of jpg bestand van het omslag en van de inhoudsopgave. Graag deze week, lukt dat?

  Groet,
  Machteld Klees
  Secretariaat Springzaad

RSS feed for comments on this post