`

gewone heerlijke dag

Meisje, één van de twee poezen van Mandarijntje heeft twee nieuwe plekjes om te liggen gevonden: de bloempot en het tuinmandje.

KLIK VOOR MEER

Vandaag een gewone en heerlijke dag. Flink in de tuin gewerkt, naar het stille strandje geweest en thuisgekomen weer heerlijk gekookt. Deze keer is Wildplukker weer eens gaan koken voor Mandarijntje: courgette. Courgette, alweer? Ja, maar deze keer jonge exemplaren met de bloem er nog aan. In de grillpan aan de linkerkant met wat olijfolie en knoflookjes, terwijl aan de rechterkant een hele grote entrecôte ligt, voor ons samen, met wat sjalotjes. Verder verse tuinbonen uit onze tuin met bonenkruid en wat blauwe bessen die ik op het allerlaatst even tien tellen in de nog hete grillpan heb gedaan, met een scheutje water om het wat te blussen. O ja, en nog wat turkse pepertjes uit het zuur, altijd lekker…

eten

Daarna waren we allebei toe aan een goede massage en we zijn deze keer vroeg naar binnen gegaan. 

2 Comments »

 1. plasticpeter said,

  July 29, 2006 @ 00:39

  Het lijkt de hemel wel. Kun je de engeltjes ook eens fotograferen? Vooral het tongpiesen lijkt me interessant… Maar gewoon vliegen of zitten is ook goed hoor.

 2. Wildplukker said,

  July 29, 2006 @ 01:44

  Het ís de hemel!
  We gaan binnenkort kijken cq checken of we nog een hemelse ervaring voor jullie kunnen realiseren als jullie komen, mits jullie er ook nog in het donker zijn, met zwemkleding…!?

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-Spam Image